Η εταιρεία μας μέσα από τα χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην ενοικίαση αυτοκινήτων, έχοντας τη βαθιά πίστη ότι η σχέση μεταξύ της εταιρείας και των πελατών είναι δομημένη σε επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ τους, θα ήθελε να σας εγγυηθεί ότι πρόκειται να ζήσετε μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκινήτου σας, από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή της ενοικίασης.

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματάνε μόνο στην ενοικίαση του αυτοκινήτου. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε μορφή μετακίνησης στα σημαντικά γεγονότα της ζωής σας όπως ο γάμος, η βάφτιση και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση. Το νυφικό αυτοκίνητο, η μετακίνηση των καλεσμένων με Mini Bus, πακέτα ενοικίασης για τους καλεσμένους είναι κάτι που δεν χρειάζεται να σας προβληματίζουν.
 
Η AnalysisTeam δραστηριοποιείται επίσημα στην ηχητική, φωτιστική και μουσική κάλυψη εκδηλώσεων. Έχοντας πείρα πολλών ετών στο χώρο μπορούμε να εγγυηθούμε για την σωστή οργάνωση, ομαλή διεξαγωγή και το ποιοτικό αποτέλεσμα της όποιας εκδήλωσης αναλαμβάνουμε!

Στην AnalysisTeam διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ικανό να καλύψει εκδηλώσεις όπως από μικρά πάρτι, γάμους, βαπτίσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις έως μεγάλες συναυλίες με πολυμελή ορχήστρες και μεγάλες θεατρικές παραστάσεις με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε οπτικοακουστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Την εταιρία πλαισιώνουν ικανά και έμπειρα στελέχη, Dj με άριστη γνώση του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, ηχολήπτες και φωτιστές με εμπειρία σε live ενορχηστρώσεις και σε θεατρικές παραστάσεις …

 

Αρχική
Υπηρεσίες
Αυτοκίνητα
Ηχητική κάλυψη
Επικοινωνία
Vip car
Wedding car
Dj & Sound
Ενοικιάσεις
Αυτοκίνητα
Λιμουζίνες
Πολυτελή
Luxury
Car
Ηχητική κάλυψη
DJ
Γάμος
Βάπτιση
Εκδηλώσεις
Εγκαίνια
Analysis Team
Αγ. Στρατιώτου 17
(Είσ. περιφερ. οδού)
Επταπύργιο / Συκιές
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 56626
Τ.: 2310219135
Κ.: 6977392854
Ε.: info@analysisteam.gr

All Rights Reserved | Copyright: 2015 | Powered by: